Enjoy Extra $4 OFF $39, $6 OFF $49 and  $9 OFF $59 for editors fall picks 2017 at Zaful.com! Ends: 10/31/2017

Studio O+A were tasked with designing a new space for Sapphire Ventures in Palo Alto that was full of juxtapositions. The company wanted offices that were “elegant, but industrial; intense, but warm; edgy, but comfortable (Not too comfortable)” to create a successful work environment that was balanced yet inspiring.

The kitchen/lounge space was designed to mimic the feel of a cozy, modern apartment.

Private spaces were carved out for smaller meetings or employees needing some quiet time.

Warm woods, shades of grey, and sculptural light fixtures create a comfortably modern atmosphere.

Blue was used as an accent color throughout, as were textures for a more homey feel.

Photos by Garrett Rowland.

Posted by admin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *